Er det ikke dejligt?

Jeg har fået nogle dejlige billeder fra Julemærkehjemmet Fjordmark, hvor de børn, der er der lige nu, selv har valgt et tæppe, som de får med hjem, når de skal hjem på weekend på fredag.

030713 Fjordmark

Fordi der ikke helt er tæpper nok til, at alle børn kan få et puttetæppe, bliver tæpperne på de 3 store julemærkehjem givet som fødselsdags-, konfirmations- og julegaver. På Kildemose, det mindste hjem, får alle et tæppe, den dag, de rejser hjem, som minde.

Men vi har mange tæpper lige i øjeblikket, og derfor kunne alle børn få et tæppe, og da hjemmene ikke lukker for sommerferie i år (pga en stor donation, der dermed kan hjælpe 150 ekstra børn) har Fjordmark valgt, at børnene får deres tæppe før en weekend, så de kan tage dem med hjem på fredag.

Når det kan lade sig gøre, er det dejligt at kunne give børnene denne uventede glæde, og tæpperne skal jo ikke gemmes, men bruges! Der var en lille pige, som jeg spiste frokost sammen med, da jeg besøgte dem i sidste uge, som med beklagelse fortalte mig, at hun ikke havde fødselsdag, mens hun er der, så hun fik ikke noget tæppe! Jeg sagde ingenting – men hun har fået sig en overraskelse, ligesom alle de andre.

Viceforstanderen, som har sendt mig billederne, fortalte, at de var meget omhyggelige med at udvælge det helt rigtige tæppe! Og de er meget glade!

Det er jeg også! Se flere billeder HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *