Jeg ku’ næsten ikke få armene ned!

Altså helt bogstaveligt – efter at have ligget med armene op over hovedet i ca 20 minutter i en MR-scanner.

Jeg har været tidligt oppe, fordi jeg skulle møde til MR-scanning på Horsens sygehus kl 8.15, og de advarer mod manglende P-pladser, men det var nu ikke noget problem på det tidspunkt, så jeg var bare i umanerlig god tid!

Jeg skulle scannes forud for en operation, hvor jeg skal have fjernet galdeblæren, og de vil være sikker på hvor, der sidder sten, som de ved, der gør efter en ultralydscanning. Det er fint, de er grundige – og hurtige, det er jo kun knap 2 måneder siden, jeg havde det voldsomme galdestensanfald.

Jeg har aldrig prøvet sådan noget før, men havde fået at vide, hvordan det foregår, og jeg havde også medbragt en CD, som jeg skulle høre i høretelefonerne – men den må jeg spille herhjemme, for den larm overdøvede alt!

Det foregår stille og roligt, og bortset fra larmen er det eneste ubehagelige, at man skal ligge ubevægelig med armene op over hovedet, jeg troede ikke, jeg kunne få dem ned igen!

Men nu skal jeg have noget morgenmad, for jeg skulle møde fastende -øj, hvor er jeg sulten!

En tanke om "Jeg ku’ næsten ikke få armene ned!"

  1. Åh, jeg kan tydeligt huske da jeg var med min ældste søn til en MR scanning for 10-12 år siden. Vi havde også fået at vide, at der ville være larm. Til at fordrive tiden havde jeg taget en af Harry Potter bøgerne med og læste bl.a. om en Quidditch kamp – det var som at være der selv, med scanneren som baggrundsstøj. 😀
    Godt at alt er gået godt – jeg har læst bagud, så jeg er lidt “forvirret”, men som jeg forstår det, så er det meste overstået nu. Og tillykke med huskøb og -salg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *