Fest og ballade med Victor!

Jeg kan jo næsten ikke holde til det! Jeg kan helt ærligt godt mærke, at det er længe siden, jeg har haft småbørn at holde trit med! Men hvor er det hyggeligt og sjovt med familiens lille ekstra gevinst, som i høj grad “var værd at vente på”, som vi siger, idet hans mor og far jo ikke var helt grønne, da de fik ham – og jeg fik et 5. barnebarn!

Han er så sjov og sød og lærenem! Og han udvikler sig med rivende fart fra dag til dag. Bare på de dage, han har været her (siden i lørdags) har han lært sig så mange ting, både fysisk og mentalt – han kommunikerer på sin egen måde, idet han næsten ikke snakker forståeligt sprog endnu, men alligevel helt tydeligt gør sig forståeligt i et “sprog” som er fatteligt. Og så er hans humør for det meste pragtfuldt – men der er helt sikkert også temperament!

Vi oplever også en masse sammen (og hans mor og far og den øvrige familie!).

grill 2

Det var så heldigt, at den årlige nabo-grillfest var planlagt til at være den weekend, hvor Victor og hans mor og far kom på nogle dages ferie her. Og for én gangs skyld var der flere af de øvrige familier, der også fik besøg af deres voksne børn – så det blev virkelig en dejlig fest og ren nostalgi! Så mange har vi vist aldrig været før.

grill

Vi bidrager alle til menuen og arrangementet, og i år var det de unge, der påtog sig at grille de forskellige ting, det var rigtig hyggeligt.

grill 3

Victor blev vartet op og leget med af de yngste deltagere, som syntes, det var dejligt med sådan en lille fyr, så han lærte både at spille fodbold og at spise flødeboller!

grill 4

Skønt!

karbad 2

Næste dag fik han karbad hos Farmor – en fornøjelse, som alle børnebørnene har haft tradition for i deres ferier. Og ligesom i sin tid Baloo og senere Whisky har fulgte med, så gjorde Diki det også!

karbad

Når man kun er vant til et lille babybadekar, så er det en fest at kunne pjaske, ligeså meget man vil, i det store badekar!

scooter 2

Vi nyder jo, at vejret er så dejligt, og Farmor har heldigvis ikke smidt det gamle legetøj ud! Så selv om Victor derhjemme har en lignende “scooter”, som han indtil nu kun har kunnet skubbe rundt med, så skulle han jo prøve denne, som blev anskaffet for 16 år siden til det første barnebarn!

scooter 3

Og lige pludselig viste det sig, at han både selv kunne “stå på”..

scooter

..og køre på den. Han kan godt nå jorden og komme af sted..

scooter 4

..og vinke “hej – hej!” som er en af hans yndlingshilsner! Han er altså en dygtig dreng!

gl by lirekasse

I dag har vi været i Den gamle By i Aarhus. Der var mange, mange spændende ting og sager, heste, hestevogne – og en lirekassemand! Så Victor præsterede lige en lille dans til stor morskab for “Den hjemvendte, sårede soldat”.

sæbeboblesværd

Herhjemme igen fik han et “sæbeboble-sværd” af Farmor – det var altså sjovt! Han kan ikke puste i den lille ring, der følger med en bøtte sæbe til bobler. Men sværdet, som han skal vifte med, så der kommer store regnbuefarvede bobler – det kan han!

sæbeboblesværd 2

Det bliver en festdag i morgen, når jeg har fødselsdag, og ALLE mine børn, svigerbørn og børnebørn kommer hjem!

Yngstesønnen og jeg har købt ind i Bazar Vest i Aarhus i dag til grillmiddag m/salat, brød og masser af skøn frugt – UUHHMM! Jeg glæder mig!

4 tanker om "Fest og ballade med Victor!"

  1. Kære Hanne. Nu har klokken passeret midnat, så jeg vil ønske dig rigtig, hjertelig tillykke med fødselsdagen, – min svigerdatter i Sverige fylder også. Jeg kan godt forstå, du glæder dig til, alle dine kære kommer og fejrer dig. Hvis du er heldig med hussalget, kunne det måske være sidste gang I alle er samlet. God dag fra Diana

    • Tak kære Diana! Ja, det er dejligt, at de kan komme alle sammen – og spændende med huset, men jeg har ikke hørt noget endnu fra mægleren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *