2 x fødselsdag

Vi er 2 på matriklen, der har fødselsdag i dag, bloggen fylder nemlig 5 år i dag!

928.516 besøg har der været på de 5 år – det er utroligt, synes jeg – at der er så mange, der læser mine skriblerier – hyggeligt!

Jeg får for en sjælden gangs skyld alle mine børn, børnebørn og børnebørn hjem i dagens løb – nogle er her og har været her siden i lørdags, nogle kommer til eftermiddags-is-chokolade, som er tradition i familien ved sommerfødselsdage, helt fra før jeg blev født, fordi vi havde mange sommer-fødselsdage og boede i sommerhus med 3 generationer. De sidste, som har arbejde, de skal klare først (de 2 store drenge på 16 og svigersønnen), kommer sidst på eftermiddagen, og så har vi købt ind til grill, brød og salat på terrassen – så det skal nok blive en god dag!

1972

Jeg fandt lige dette billede af mine 3 børn, taget på Grenå Strand i 1972 – man kan godt genkende Victors træk i hans far – mindstemanden på billedet!

 

8 tanker om "2 x fødselsdag"

  1. Tillykke med fødselsdagen – dejlige unger på billedet – ja man kan jo undre sig over hvor årene bliver af når man ser sådanne billeder ;o))

  2. Hej Hanne
    Hjertelig tillykke med fødselsdagen og tak for din skønne blog. En af dem jeg så gerne læser.
    Må du og din familie få en rigtig dejlig dag.

  3. Jeg kipper med flaget og ønsker tillykke. Også tillykke med din blok. Jeg læser den med stor interesse hver dag. Jeg kender dig slet ikke personligt, men jeg holder så meget af dine fortællinger og ikke mindst at se alle de flotte håndarbejder. Du sådan et lyst sind. Held og lykke i tiden der kommer.

  4. Kære Hanne. Stort tillykke med fødselsdagen til dig og din blog, som jeg læser med stor interesse, altid dejligt at se hvad du laver, og din gode måde at fortælle på :-). Ha en dejlig dag, med familien omkring dig – så dejligt !

    Hilsen Bente

  5. söde Hanne, hjertelig til lykke med födselsdagen, hvor er det dog dejligt at alle har mulighed for at komme hjem og fejre dig, der findes nu ikke noget bedre end at have alle de sine samlet.
    kh.fra Island
    Frida

  6. Også et forsinket tillykke fra endnu en navnesøster, der også nyder at læse din blog – både om din dejlige familie, Diki og ikke mindst de mange håndarbejder, du når.
    Mange hilsner
    Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *