Jeg syr!

Det lyder måske underligt, men nu syr jeg igen!

Jeg troede, at jeg kunne slappe af, som jeg har fået besked på, og bare sidde og sy lidt håndsyning i sofaen.

Men nej, jeg har slet ikke haft ro og har ikke kunnet koncentrere mig om den mindste smule. Nu er det 11 dage siden, den lille operation, som skulle være nem, fandt sted, og først i dag føler jeg mig uden gener – næsten i hvert fald. Og i aften har jeg syet 2 blokke til et sengetæppe, jeg troede, jeg skulle blive klar med, imens jeg var rekonvalecent.

Men det er dejligt! Jeg har også været ude i haven og lege med Diki, det var han glad for!

4 tanker om "Jeg syr!"

  1. Nøj, hvor kan jeg godt forstå dig….og det er bare SÅ dejligt at du nu har haft lyst og kræfter og ingen smerter så du kunne sy noget igen – det er også at slappe af, når man kan gøre noget man virkelig er glad for…. Kh Inge-LIse

  2. Hej Hanne.

    For dig er det jo afslapning at sy, man kan jo ikke bare glo ud i luften, når der er krudt et hvis sted. Dejligt for Diki at du er hjemme.
    Kh fra Laila

  3. Hej. Dejligt for dig, at det går fremad. Og det gør det helt sikkert, når du igen har lyst til at sidde ved symaskinen. Håber det bedste for dig med hensyn til næste omgang, du skal igennem.

    Elin

  4. Dejligt at høre det går fremad, jeg har fulgt dig nøje. Jeg fik onsdag en ny hofte og håber også der kommer flere kræfter. Jeg føler også netop denne uro og mangel på koncentration. Jeg syr også patchwork og alle siger du kan bare sy men nej. Jeg ønsker dig held og lykke med næst tur omkring et sygehus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *