Sikke en dejlig dag på Træf i Herning!

1 puttetæppeboden træf 2013 Så flot så Projekt Puttetæpper’s bod ud i morges – før det begyndte at myldre ind med glade tæppetanter, der kom med favnen fuld af puttetæpper! Jeg burde have taget et billede, lige før vi lukkede – for det var da bare helt, helt utroligt, hvad vi modtog i dag af færdige tæpper, blokke og UFO’er!!! Men vi havde for travlt med at tælle og fotografere!
Blokkene er ikke talt op endnu, men alene lørdag modtog vi 40 flotte puttetæpper – så mange tror jeg ikke vi nogensinde har modtaget på én dag før. Bl.a. kom der flere “monteringstanter” med tæpper, som de har monteret og quiltet af blokke, som mange andre har syet, og det er sjovt at se tæpper med blokke fra tidligere år, som f.eks. fra 2009:

10 ingrid hagelskjær

Fra 2010:

12 blok 2012 rita sicko

– fra 2011:

16 blok 2011 birte pedersen 03 blok 2011 bodil johansen

– fra 2012:

31 blok 2012 ingrid hagelskjær 30 blok 2012 ingrid hagelskjær 28 blok 2012 birte pedersen 26 blok 2012 ingrid hagelskjær 19 blok 2012 ingrid hagelskjær 11 lone i greve 07 blok 2012 birte pedersen

– og sandelig også 1 med blokken fra i år, som allerede er færdigt:

4 linda jensen

Det var et dejligt sted, vi havde fået stillet til rådighed, med god plads til at brede os!
Det var for enden af hallen med udstillede medlemstæpper, og der var lyst og dejlig frisk luft i modsætning til hallen med butikker, hvor folk myldrede tæt! I Udstillingshallen (og vi) var også godt besøgt, men i et mere roligt og behageligt tempo.

Og den nye styregruppe fungerede perfekt, selv om det var vores første store opgave sammen. Vi havde også gode hjælpere til at afløse, både “gamle” erfarne og nogle, der aldrig har prøvet det før.

Jeg er meget glad for, at jeg kunne være med hele dagen, og jeg er meget rørt over alle de mange, mange personlige hilsner og forespørgsler, jeg fik fra læsere af denne blog, som følger med i mine kvaler – men også i mine glæder mht hus-salg og -køb, og som glæder sig med mig – og med Diki! Tusind tak alle sammen!

For en gangs skyld svigtede jeg generalforsamlingen og kørte hjem til Diki, som – igen – havde opført sig eksemplarisk, trods de mange timer, og gav mig en stormende velkomst.

Og så lå indkaldelsen til den næste undersøgelse/operation på Århus Kommunehospital i postkassen. Det bliver torsdag den 5. september kl 8, hvor jeg skal møde fastende til en 1-dagsindlæggelse og ERCP/kikkertundersøgelse med knusning og fjernelse af galdesten, i narkose. Jeg må ringe til afd. i Horsens på mandag og høre, hvordan jeg kan møde i Århus, lægges i narkose og komme hjem igen samme dag, når jeg har været så dårlig de 2 første gange? Men nu kan jeg da sætte dato på og så håbe, at det er overstået efter det.

Nu glæder jeg mig til en ny, dejlig dag på Træf i Herning i morgen, så skal der blive tid til at komme rundt og besøge butikkerne og den store udstilling, hvor jeg skimmede mange fine ting!

 

2 tanker om "Sikke en dejlig dag på Træf i Herning!"

  1. Hvis du skal møde ind i Århus kan jeg kun se tre ting i følge deres egne regler. Du opfylder ikke bare en men alle tre betingelser i deres egne regler for transport til og fra sygehuset i Århus, så det er bare og ringe og bestille den transport.

    Kørsel med siddende patientbefordring:
    Du kan blive kørt med siddende patientbefordring til nærmeste behandlende hospital, hvis du ikke kan benytte bus eller tog på grund
    af dit helbred.
    Samtidig skal du opfylde én af følgende betingelser:
    · du er pensionist
    · du bor mere end 50 km. fra hospitalet, beregnet efter Kraks ruteplan med korteste rute
    · du har været til behandling på hospitalet og i den forbindelse indkaldes til videre ambulant behandling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *