Afslappet, dejlig dag på Træf i Herning.

Erfaringsmæssigt kommer der knap så mange besøgende om søndagen på Træf, det holdt også i dag. Så det var en dejlig afslappet dag – men lidt synd for butikker og udstillere.

I Puttetæppeboden havde vi det fint – vi havde jo stillet det hele op i går, ryddet op i alle modtagne tæpper og blokke, inden vi tog hjem, så det var klar til en ny dag.

Og der kom igen i dag flere fine puttetæpper. I alt har vi modtaget 54 færdige tæpper, det er meget flot. Dertil kommer de 13 tæpper, som Bente har monteret og quiltet af UFO’er, så der bliver mange tæpper, der skal ud til de 2 jyske julemærkehjem i denne omgang.

Vi fik også 282 blokke, syet efter “Rundsav”-mønsteret, og vi solgte 189 mønstre. Det er lidt færre solgte mønstre end de seneste år, men vi har også solgt mønstre på andre messer, QUIP-dag og besøg i foreninger siden marts, så det er tilfredsstillende.

Endelig fik vi 7 toppe til montering, så der er noget at tage fat på. Vi har fundet en god rollefordeling i forhold til, hvem der tager sig af hvad, det er dejligt.

Her er billeder af de tæpper, vi har modtaget i dag:

65 tutta pedersen

54 gerda svensson 55 gerda svensson 56 gerda svensson 57 stofposen ry 58 inger pedersen 59 inger pedersen 60 inger pedersen 61 jonna solberg 62 jonna solberg 63 jonna solberg 64 jonna solberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *