Så er der sat dato på!

Nu er der truffet endelig aftale med flyttemanden, det bliver onsdag 23. okt., læsset køres herfra! Vi har gennemgået, hvad og hvor meget, der skal flyttes.

Jeg har fået nogle flyttekasser og får flere bragt, så jeg kan begynde at lægge ting og sager i. Der kommer også kasser til glas og porcelæn og specielt papir uden tryksværte, så man kan vaske tingene af inden man lægger dem i kasserne. (Jeg havde ellers gemt en masse aviser!). Og der er kasser med bøjlestang, som man kan hænge tøjet op på.

Jeg har også truffet aftale med nogle unge familiemedlemmer, som er ved at bygge hus og måske kan bruge noget af det, som mine egne børn ikke har valgt ud. De kommer og kigger på det.

Og så kan vores fantastiske genbrugsbutik hente resten!

Det er spændende – men også lidt underligt!

4 tanker om "Så er der sat dato på!"

  1. Hej Hanne.
    Ja det er jo en ny begyndelse du skal til, men du kommer jo tæt på din familie, men det river da op i nogle følelser at skal kigge på og af med sine ting.

    Kh fra Laila

  2. Lyder dejligt. Bare et tip – jeg har ofte brugt engangs skumvaskeklude til at lægge mellem tallerkner og lign., og jeg har flyttet maaaaange gange. God arbejdslyst.

  3. Husk når tallerkenerne er pakket ind skal de stå på højkant i kasserne hvis du selv pakker dem. Og ikke så de står for meget i spænd i kassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *