Så går det løs!

flyttekasser

De stod i carporten, da jeg kom hjem fra tandlægen (endnu en ting, der er “sidste gang” her).

Indtil nu har jeg mest sorteret, smidt væk, taget mindre ting med i bilen, når jeg kører til Fredericia. Men nu er det tiden at pakke i de store flyttekasser.

Hvor skal man begynde? Jeg har tømt nogle skabe for ting, der skal forsøges solgt. Det næste bliver skabe med tøj, som ikke skal med mig, men som vores fantastiske “Brædstrup Humanitær Forening” kan få. Der er også røget nogle kasser og poser med garn og stof til Aktivitetscenteret Søndergården.

Og i dag fandt jeg lige vinterfodtøjet frem og vaskede støvler og sko af. Når de er tørre skal de pudses, så de er klar. Og i den ombæring er jeg ved at tynde kraftigt ud i en kurv med skoplejemidler. Der er simpelthen så meget gammelt indtørret l…., at man skulle tro, det var løgn! Ud med det.

Jeg ville virkelig ønske, at der var bare én at arbejde sammen med.

Nåh, der er da også lyspunkter: Tandlægen sagde “nul huller” og roste mig for at tandkødslommerne er blevet mindre siden for ½ år siden. Flittigere brug af tandstikkere og måske også en følge af at jeg spiser anderledes.

2 tanker om "Så går det løs!"

  1. Hanne jeg er sikker på, at der står “een” og kigger Dig over skulderen! Og jeg tror også godt, at Du kan mærke det! ;oD God fornøjelse med det hele, og jeg er sikker på, at Du kan forarbejde dine følelser meget bedre, nu Du har haft det hele gennem fingrene! Held og lykke for Diki! Det er meget lettere for allesammen på den måde. Alle vores har været det igennem, uden gener!

    Mange hilsner fra Hanne i CH.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *