Morgen

morgen

Sikke en solopgang kl 7 – fantastisk!

041013 diki før

Og her tager Diki sin ekstra morgenlur efter at vi har været ud på luftetur. Han ved ikke, at turen går til dyrlægen lige om lidt, hvor han skal miste 2 små kugler.

Hvorfor? Han har nogle tandfejl, som han sagtens kan leve med, men som han ikke må viderebringe til evt. hvalpe. Og hans “flugtforsøg” forleden aften, hvor jeg er overbevist om, at han sprang over hegnet i ophidselse over en forbipasserende tæve og bagefter var helt kulret og forvirret, fik mig til at beslutte, at det er nu, det skal ske. Så bliver det nemlig den dyrlæge, vi kender godt, og ikke en ny. Jeg tror, det er bedst, inden alt det nye i hans tilværelse sker i forbindelse med flytning.

Det bliver også lidt nemmere i forbindelse med at omgås familier med tæver.

Synd? Nej, han ved jo ikke, hvad han går glip af – og han må jo ikke!

Vores andre hanhunde har også været neutraliseret, og det er gået fint.

3 tanker om "Morgen"

  1. Det er godt, han ikke er ældre, når du skal skifte dyrlæge.
    Vores hund var 6, da vi (af helt andre grunde) skiftede dyrlæge, og han er aldrig blevet rigtig dus med sin nye dyrlægeklinik. Helst vil han æde dem!
    Behøver jeg fortælle at der kun er særdeles gode, venlige og kompetente mennesker i den klinik?

    • Du gamle krage – jeg har en god bekendt, der meget varmt har anbefalet en meget dygtig og god dyrlæge, som bor ikke ret langt fra min nye bolig, så det er jeg tryg ved.
      Jeg må sige, at jeg er meget glad for den dyrlæge, jeg har nu, og ligeledes for den særdeles omsorgsfulde veterinærsygeplejerske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *