Jeg glemte fotografiapparatet..

..da Diki var “på job” som besøgshund for sidste gang på Egebo.

I dag er han helt på toppen igen efter en uge, hvor han har været meget stille og gået med skærm for ikke at slikke. Det er ikke nødvendigt mere, og det kan man godt mærke på ham. Han er glad og fræk som sædvanligt, og han nød at gå op i byen, hvor jeg havde ærinde, efter besøget hos de gamle damer (som elsker at forkæle ham og griner, når ham bjæffer af dem, hvis godbidderne ikke kommer hurtigt nok).

Byen har indviet hovedgaden efter renovering i ½ år med udgravninger og spærring af hele butiksstrøget – det har været meget hårdt for butikkerne, så i dag er der flag og røde løbere, tale af borgmesteren og boder. Desværre er det blevet koldt, og der var heller ikke særlig mange mennesker, men god plads til parkering i mange P-båse, men meget smal plads for kørende biler, så det må blive langsom kørsel, og det er så også godt nok. Men så er det, at jeg MÅ undre mig, når der nu er så mange P-båse foruden P-pladser flere steder, og man så ser en bil “smidt” lige ved et hjørne, hvor der selvfølgelig ikke er en bås, men derimod tydeligt mærket af til BUS. Man kunne godt ønske, at der kom en P-vagt fordi her i byen – men det er ikke noget nyt!

6 tanker om "Jeg glemte fotografiapparatet.."

  1. Jeg faldt over din dejlige blå jakke i strømpegarn og har printet opskriften ud fra Drops….
    Jeg har 11 nøgler sort strømpegarn fra Brugsen liggende… 50g./150m.
    I opskriften er 50g = 205m.
    Hvordan har du machet det størrelsesmæssigt ? Har prøvet at finde garn efter det link, der er opgivet, men uden held.
    Strikkefastheden er såmænd noogenlunde ok, men bliver den så ikke for tyk//stiv ?
    Mvh Trille (Grønlandsarbejder i øvrig!)

  2. Kære Hanne.
    Du må hjertens gerne få en af vore emsige p-vagter til Brædstrup. Men du ved – utak er verdens løn.
    Fortsat god flyttepakning til dig fra Diana

  3. Hej Trille, det er en anden Hanne, der har strikket den! (HANNE’s i Vejerslev) Men jeg kender flere, der har strikket den, og det er alm. 4-trådet strømpegarn, den er strikket i. 420 m/100 gram, og det bliver fint hvis du bruger en god kvalitet. Dog vil jeg sige, at netop Brugsens strømpegarn er en smule kraftigere – og dermed mere “stiv” – end de fleste andre, så der skal du enten gå et nummer op i pinde og dermed et nummer ned i str.

  4. Ha ha !! Undskyld forvekslingen, men jeg fik da et særdeles kvalificeret svar ud af det !!
    Jeg vil gå et nummer op i pinde og en størrelse ned..
    Tusinde tak !
    fra Trille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *