Jeg rundede uden at være hjemme

1.000.082 hits er rundet på bloggen, mens jeg ikke har været hjemme i nat.

Indkøbsturen til IKEA, Odense “fangede” nemlig i så kraftig grad, at datteren og jeg først var hjemme hos dem i Fredericia kl 21, hvor svigersønnen havde aftensmad til os, og 2 ellevilde hunde + et par børnebørn tog imod.

Bilen var totalt læsset med kommoder, tallerkener, lamper, elpærer, og meget andet, som familien kører ud i mit hus i dag. 2 store, fyldte indkøbsvogne + en vogn til de store ting. Jeg tror, det må have set sjovt ud, da datteren kørte den tunge vogn og jeg trak de 2 indkøbsvogne ud til bilen!

Selv var vi totalt “smadrede” af at gå og at slæbe. Så de syntes ikke, jeg skulle køre hjem i aftes, men blive der og sove. Men nu er jeg hjemme igen, klar til at fortsætte pakningen. Med stadig ømme ben!

 

4 tanker om "Jeg rundede uden at være hjemme"

  1. Det er da ikke noget særsyn ved Ikea hvis der går ti kvinder ind kommer de som regel ud med mere end de kan slæbe. Det er jo det der bla. er konceptet i Ikea, og grunden til at mænd ikke går derind frivilligt. 😀

  2. Det var i hvert fald ikke tilfældet i går, tværtimod var det udpræget par, der købte ind, og flere hele familier. Jeg har kun været i IKEA 2 gange før, den ene gang i Vancouver i selskab med en kvinde, den anden gang i Taastrup i selskab med en mand = min yngste søn. Og jeg synes afgjort ikke, at konceptet virker som målrettet kvinder. Der er jo f.eks. meget “gør-det-selv” i møbler og inventar, som kvinder ikke beskæftiger sig meget med.

  3. Tillykke med den foerste million Hanne. Du maa hellere starte nedtaellingen til de 2 mio. Hvis jeg gaetter rigtigt, saa “scorer” bloggen den naeste million paa den halve tid eller deromkring.
    Jeg forstaar godt at der er saa mange, der laeser med hver dag. Du goer dig umage med at videregive det du oplever, fortaelller og illustrerer altid levende, og tilbyder indimellem smaa lektioner og instruktioner, der er lige til at bruge.
    Jeg vil sige: den blog er en rigtig lille Perle !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *