Det første gode resultat af Dikis nye status som “neutral”

diki sofahund

Mens jeg var i IKEA sammen med datteren i går, blev Diki passet af hendes familie. Der har hidtil været problemer med, at han vil markere – også indendøre – fordi der er en tæve, Bodil, i huset. Og han har også jagtet hende i haven så intenst, at hun var træt af det. Men det er allerede et overstået kapitel 14 dage efter, at han blev kastreret! Han er i det hele taget blevet meget mere rolig og kælen, og nu kan Bodil og han lege dejligt uden gener for nogen af dem. Vi blev inviteret til at sove der, fordi vi kom så sent hjem fra Odense, og Diki fandt hurtigt ud af, at han ligesom Bodil kunne hygge sig i sofaerne.

bodil inviterer

Bodils yndlings opholdssted og – stilling.

diki på besøg

Der må Diki være med! Ja, det måtte han gerne!

5 tanker om "Det første gode resultat af Dikis nye status som “neutral”"

  1. Hej Hanne.
    Det er da en god ting at de kan lege på en god måde, det giver ro på flere fronter.
    Kh fra Laila

  2. Nej Marianne, der er foreløbig ingen forskel på pelsen, den er lige så blød og nem, som den plejer at være. Derimod havde han nogle tørre skæl på ryggen, som han kløede, men dyrlægen siger, at det ikke er allergi, men måske fra loppebehandlingen, som han fik lige efter operationen, fordi de fandt lopper på ham. Vi skal lige se tiden an, men han klør næsten ikke mere.
    Mht pelsen er det måske for tidligt at sige, om den forandrer sig.

  3. Hej Hanne. Det var godt, at Diki blev kastreret. Så kan der blive mere ro på drengen og dig, for den sags skyld. Vi havde en dejlig hanhund, da vores piger boede hjemme, og den markerede ved min mands stol. Det var da irriterende, så vi talte med dyrlægen om problemet. Hun mente, at den markerede ved mandens stol fordi, at han og hunden var de to eneste “hanner” i familien. Det holdt op, da hunden blev kastreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *