Hvordan man lukker for hanen…

..på en lille gris af en hanhund, der endnu ikke har opdaget, at han er kastreret og derfor tisser, når han er på besøg hos en anden hanhund og en tæve!

diki med bind hos annette 2

Jo, værtinden, som havde lovet at passe ham, mens jeg var til stor familiefødselsdag i København, blev selvfølgelig træt af, at han strintede på hendes gulv! Så hun gav ham bind på: et stykke bomuldspladevat over “sprinkleren” holdt fast med et elastikbind rundt om maven!!! Og han var totalt ligeglad, forsøgte hverken at pille det af eller var generet af det. Der var ovenikøbet gult i vattet, når det blev taget af, når han kom udendørs. Genialt!

Men flovt for ejeren (mig), der ikke ville have bedt hende om at passe ham, hvis jeg havde vidst, at han kunne finde på det. Han gjorde det ikke, da vi var hos Bodil forleden, så jeg troede, det var et overstået kapitel. Han har aldrig nogensinde gjort det herhjemme eller hvor der ikke er andre hunde.

Nå, det siges, at hormonerne raser i lang tid efter en kastration, så jeg håber, at det går over!

3 tanker om "Hvordan man lukker for hanen…"

  1. det er ikke sikkert det går over. Derfor sælgers der tissebind til hanhunde hvor man ligger et par alm. bind til damer i. De fleste hanhunde, neutraliseret eller ej markere når der er begge køn i det hjem de besøger

  2. nå jaee det kan da lokke et højlydt grin frem hos os andre , men vi er jo heller ikke involverede undskyld, men han ser da sjov ud

  3. Det skal du ikke undskylde, Ane, jeg synes da også, det ser komisk ud – men Diki er totalt ligeglad!
    Nå i dag er der så ingen andre hunde i nærheden, og herhjemme gør han så iøvrigt aldrig nogensinde den slags griseri! Derimod har han været en ren engel og opført sig meget stille, mens vi har haft travlt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *