Morgenhygge i Byhaven

morgenmad

De første overnattende gæster – det er bare hyggeligt! Familien fra Brøndby kom fredag aften for at hjælpe med udpakningen i weekenden. Der er flyttekasser med indhold over det hele, men der er lavet plads på arbejdsværelset, så sovesofaen lige akkurat kan trækkes ud til forældrene, og et “hulrum” mellem kasserne giver plads til en weekend-seng til Victor.

Spisebordet er heller ikke fremkommeligt endnu, men i går satte svigersønnen og hans bror reoler op på 2 vægge, så TV’et kunne placeres, og der blev også sat en loftslampe op i stuen. Da yngstesønnen kom, fik han TV-signalet sat, så vi kunne se “Vild med dans”-show!

Og nu er svigerdatteren allerede i gang fra morgenstunden med at tømme kasser i spisekrogen, så spisebord og tilhørende lampe kan placeres. Og så kan vi komme til at sætte porcelæn og glas på plads.

morgenmad victor

Victor har “en fest” hos Farmor – det er en stor fornøjelse med den glade, kvikke dreng.

diki og victor

De 2 – Victor og Diki – er allerede fortrolige med hinanden og kan både lege og dele Dikis sækkepude, når Victor ser morgen TV fra Disney.

2 tanker om "Morgenhygge i Byhaven"

  1. Kære Hanne.
    Det ser rigigt hyggeligt ud – det skal nok blive godt. Det kunne være man skulle flytte, så man kunne få styr på alt sit l…, men jeg tror de unge vil betakke sig. I morgen skal jeg stå på hovedet i 21 kasser stof, jeg har haft opbevaret hos en bekendt, og det bliver ikke sjovt, for jeg kan/skal ikke have i min lille lejlighed – men håber på det halve – men at skulle vælge – øv. Men jeg finder nok nogle, der kan bruge resten.
    Ja. lædermøbler er u-undværlige når man har børnebørn, Ikke? De tåler både krummer, kuglepenne og alt andet, er min erfaring.
    God dag fra Diana

  2. hold da op der er travlt i det lille hjem glæder mig til at se det færdige resultat god arbejdslyst til jer alle Ane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *