Tak for sidst, vi ses!

Ja det gælder både Brædstrup, som var ramme om mit liv i 34 år (jeg har aldrig boet så længe ét sted) – og det gælder også de venner, jeg har forladt.

021113 hvedevænget

Hvedevænget 51, 2. november 2013

Èn af dem havde inviteret mig til en kop te, inden jeg kørte hjem. Det var meget hyggeligt og en god måde lige at runde af på. Vi fik et par timer med en meget hyggelig snak, det var klart bedre end bare at køre hjem efter at have afleveret nøglerne til huset til de nye ejere. Jeg håber, at de bliver glade for at bo der.

Jeg havde også en stor “goodie bag” med til veninden, som skulle have været på strikkefestival sammen med mig, men desværre måtte melde afbud, da hun skulle køre med mig. Den blev hun meget glad for!

Og nu er Diki og jeg HJEMME, og det indebærer også nogle gode og praktiske fordele, som f.eks. at Christian kunne smutte omkring og skifte en pære i en loftslampe, som jeg ikke selv kunne nå. Og at jeg lige fik et ring fra svigerdatteren, der inviterede på stegte nudler! Ja tak – det kan jeg godt lide! Og der er kun 5 minutter derover – så vi er smuttet!

En tanke om "Tak for sidst, vi ses!"

  1. Hvor er det dejligt for dig, at få afleveret huset. Man siger, at man ikke skal flytte efter børnene, men det gjorde vi på en måde for 8 år siden. Vi spurgte pænt Helle og hendes familie, om de havde noget imod, at vi købte hus i modsatte ende af “deres” vej. Det havde de ikke, og det har ingen af os fortrudt. Vi ser hinanden hver dag, for vi deler avis, og jeg er tit på besøg i hendes dejlige butik. Dine børnebørn vil helt klart nyde at have dig så tæt på, og det vil du selvfølgelig også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *