Garnomanen

071113 garnomanen 2

Han er en røver – ham Diki! En garn-røver!

071113 garnomanen

I går snuppede han mit strikketøj fra bordet! Men det opdagede jeg med det samme, så der skete ingen ulykker.

I dag, mens jeg var ved at lægge på plads i køkkenskufferne, så han lige sit snit til at røve det nøgle bomuldsgarn, jeg har liggende til at snøre om en steg! Fra skuffen!

Jeg kan ikke lade være med at grine.

3 tanker om "Garnomanen"

  1. Hvem af jer to har egentlig mest glæde af den anden?
    Jeg tror da ikke, Diki nogen steder kunne have fundet sig en bedre ‘mor’, selv om han må nøjes med steg-garnet UDEN steg. Uorden!

  2. Den gamle krage – jeg er helt sikker på, at vi begge 2 har megen glæde af hinanden! Og heldigvis har vi nu også bedre muligheder for at være sammen med familien, i eftermiddag har han således tumlet og leget med Bodil, datterens hund af samme race – til stor fornøjelse for både 2- og 4-benede familiemedlemmer.

  3. Hej Hanne.
    Stort Tillykke med din nye bolig og alle de nye muligheder det giver. Dejligt at du har en god holdning til at livet har forskellige faser og du er god til at sige at nu er du her og det er godt. Jeg sidder med et stort grin. For Diki render med garnet og rusker det så er det mig meget bekendt. Min Nico laver helt det samme nummer. Selv om jeg har prøvet i mange år at fortælle ham det er forbudt så kan han nå rigtig højt hvis han øjner et garnnøgle eller andet med uld i.
    Det er godt at i to fik hinanden, og et dejligt sted at bo i nærheden af de “unge”
    Patchworkhilsen
    Bente

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *