Ny seng til Diki

081113 ny seng

Nåh! Den er dejlig! Diki fik ny seng i går – en model “Buster” fra Orbiloc fra Eva Mathiesen i Middelfart. Han var selv med og prøvede flere kurve af!

Han har indtil nu sovet i den lille fleece-kurv, som han havde med, da han kom hos mig. Men jeg har lagt mærke til, at han hellere vil sove i stuen om natten, efter at vi er flyttet. Måske fordi der er for koldt med trægulv, og kurven er tynd i bunden. Så han har sovet i stuen det halve af natten – mest i den lille sækkestol – og da jeg også synes, at den store sækkestol, som han næsten ikke bruger, er for stor til ham og fylder for meget på gulvet, skulle han have en rigtig lækker ny seng, som også kan stå i stuen om dagen.

Det ser ud til, at han er glad for den. Og jeg kender nogen, der gerne vil have den store sækkestol. Så kan jeg måske sy en ny – en mellemting – til ham senere – han er jo stadig glad for den lille. Han skal også have et tæppe ved lejlighed. Patchwork forståes!

Så fik vi også lige købt en ny og mere solid flex-line og en blinkende lygte, og fik foræret et par smarte reflekser, så nu er vi mere synlige. Han er jo sort, og min “hundelufter-jakke” er også sort, så vi var ikke særligt synlige. Det tænkte jeg på forleden, da jeg næsten overså en meget mørk fodgænger, der var ved at krydse en fodgængerovergang, som jeg var på vej over.

2 tanker om "Ny seng til Diki"

  1. Reflekser kan man ikke få for mange af.

    En vest til dig til at tage udenpå jakken kan købes i ex. Brugsen for få penge.
    Det er utroligt hvor meget det hjælper.

    Og Diki kan også få en “vest”. En lille slå-om ting/dækken. Også rigtig godt.
    De små lamper/lygter hjælper ikke ret meget hvis det blæser og regner og man kører i bil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *