Sprutter!

Jeg faldt lige over en sjov lille ting på Facebook: Indsamling af sprutter til for tidligt fødte børn. Det har jeg ikke hørt om før, men det lader til, at de hæklede, snoede arme på sprutterne har en god og beroligende virkning på de små for tidligt fødte.

http://www.spruttegruppen.dk/

Jeg er ikke så vild med at hækle eller strikke sådanne småting, men man må gerne nøjes med at donere garn, som andre så hækler sprutter af.

Der er også nogle, der har fundet ud af, at  sprutterne er gode for børn med autisme.

Jeg er jo ikke færdig med at rydde op i mit garnlager, så de må gerne få noget af mit bomuldsgarn – det er jo ligesom med Projekt Puttetæpper et dejligt projekt, hvor man kan bidrage på den ene eller den anden måde til glæde for  nogle børn, der trænger til lidt ekstra omsorg, så jeg har stået på hovedet i mine kasser med garn og har fundet til en stor pose fuld. Det er så heldigt, at der bor en spruttemager her i Fredericia, så jeg sparer portoen.

Og så er de sprutter da utroligt søde!

En tanke om "Sprutter!"

  1. Hvor er det dejligt at se at du er en af dem med hjerte på rette sted, som donerer garn til sprutter til vores dejlige unger med særlige behov. Tusind tak <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *