Samle selv-reol

reol

Det troede jeg ikke, jeg kunne. Men ekspedienten sagde det var nemt – og det var det! En lille reol til badeværelset, hvor skabene ikke er så store, at jeg kan have mine håndklæder. Skruer og umbraco nøgle fulgte med, hullerne til skruerne var lige til at sætte skruerne i.

m skuffer

Men det skulle jeg kunne med disse kurve/skuffer, som jeg også selv samlede, men det var altså meget nemt, for de er lige til at folde ud og lukke med velcro.

bad

Jeg ville godt have haft kurvene i hvidt, men det fandtes ikke, og jeg kan evt. skifte de limefarvede ud med sorte, hvis jeg bliver træt af dem.

Nu er der ikke flere flyttekasser i badeværelset, det giver dejligt med plads i forhold til, hvor mange, der stod for 1 måned siden. I stuen er der kun 4 tilbage, og de indeholder bøger og DVD’er, der skal på plads i reolerne og skufferne

5 tanker om "Samle selv-reol"

  1. Det ser godt ud, Hanne.
    Jeg har også selv haft denne model i udsigt til mit badeværelse, men den ville fylde for meget i et rum, der er meget lille.
    Ser god ud med farverne – lilla ville også være flot, – du er god til at blive færdig.
    Jeg bor i min lejlighed på 6. år, men man skulle tro jeg lige var flyttet ind, fordi jeg har alt for meget, så der er stakke alle steder.
    Kan godt forstå, du nyder det.
    Misundelige hilsener fra Diana

  2. Nåh, Anne-Mette, denne var nu en af de beskedne! 🙂
    Nu må vi se, om jeg også kan slå søm i til billeder og vægtæpper, uden at det bliver vind og skævt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *