Blødt og lækkert

Jeg har købt dette garn for længe siden af en strikker, der solgte ud af sit lager (det kan være en nødvendighed at rydde ud engang imellem).

FLS

Og jeg har hele tiden vidst, hvad jeg ville bruge det til, nemlig en FLS = February Lady Sweater, som jeg har strikket flere gange før, både til mig selv og til andre:

ullas FLS alpakka

Til den ene svigerdatter, strikket i alpacca.

FLS leonor

Til den anden svigerdatter, strikket i lammeuld og alpacca.

FLS geilsk uld bomuld detail

Og til mig selv – men den blev for tynd, strikket i Geilsk bomuld & uld, den 2-trådede, som senere udgik. Den bærer sig ikke, og den slides f.eks. i halsen.

Men den her skal nok blive god. Garnet er utroligt let og lækkert sort/koksgrå fra Karen Noe i lammeuld og silke med neps (hvad mon det er ?).

 

7 tanker om "Blødt og lækkert"

  1. Jeg tipper på, at nepsene er de små uldknuder! Det er de ihvertfald , når jeg spinder og der er små knuder i ulden! ;oD

    Hilsen Frau Hanne i CH.

  2. Der skal selvfølgelig ikke stå hilsen Frau Hanne i CH, men hilsen fra Hanne i CH. Mit PC sprog retter det altid til det forkerte, og jeg mærker det ikke rettidigt!

    Nu igen, men nu rettede jeg det!

    Hanne i CH.

  3. hej Hanne ja den opskrift ser god ud og den er meget anvendelig klæder din svigerdatter godt, det ser ud til du har strikket ærmerne længere på hendes trøje eller er det synsbedrag?

    • Det er helt rigtigt, Ane, det er forskelligt, hvor lange ærmer, man ønsker sig. Det er nemt at regulere, ligesom længden på trøjen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *