Til en lille prinsesse

021213 babysvøb til vibeke og christian

Nu kan den lille “prinsesse” Maja godt gøre sin entré, “prinsesjalet” blev afleveret til de vordende forældre i aften. De blev virkelig overraskede og glade.

Mor’en og den vordende Farmor havde været ude og købe barnevogn i dag, og havde derefter bagt boller, flutes og meget andet til en hel hær, så der er noget at tære på, når familien er blevet forøget.

Spændende, hvor tæt på jul, den lille vælger at se dagens lys!

3 tanker om "Til en lille prinsesse"

  1. Flot som altid! Jeg mangler 3/4 af yderborten og glæder mig over at jeg ikke har seks børn der ønsker sig svøb til den førstefødte – for det er nu lidt halvkedeligt at strikke. Tak for tippet om at lave mønsteret om til en øøøh – ordet er væk – tegne det på ternet papir, nu går det meget hurtigere.

  2. Så fin!
    Jeg har lovet mig selv at jeg også skal have strikket én engang, men mangler en grund 🙂
    Det ender med at jeg får den strikket som et sjal til mig selv.
    Strikker du hver midterbort for sig og syr dem sammen bagefter, eller strikker du dem alle på en gang (rundt og rundt)?

    • Det er et dejligt stykke håndarbejde, Teresa. Jeg kan foreslå dig at strikke det som 3-kantet sjal til dig selv, det er jo kun det halve arbejde. Du finder opskrift og garn på http://www.markno.dk
      Jeg strikker alle 4 sider af sjalet på én gang, men jeg strikke ikke rundt og rundt, fordi så skal jeg strikke hver anden omgang vrang. Jeg strikker frem og tilbage på rundpind, således at der bliver én åbning ved start/slut, som så bliver syet sammen med løse heksesting til sidst. Yderborten strikkes vinkelret på den strikkede inderbort/midterbort heeele vejen rundt – det kan godt virke dræbende, men efter at jeg fik et diagram til at strikke efter, går det fint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *