Så er det, man trækker vejret dybt…

…og holder det!..

poncho

…før man putter den af håndspundet merino nystrikkede poncho i vaskemaskinen!

Og jo – den maskine, jeg købte med huset her, har et lige så godt uldprogram, som den jeg havde før.

Vasket skånsomt ved uldprogram og 30 grader, centrifugeret, men ikke tumblet, selv om tumbleren har en funktion, hvor den kun tørrer uden at køre rundt. Jeg vil hellere lade det lufttørre, bredt ud på et par håndklæder.

Og nu er det tørt og SUPER LÆKKERT!!! Det er en gave til min hjælpsomme svigerdatter, der brugte en hel uges ferie på at pakke ud her hos mig + alt muligt anden hjælp. Hun har ønsket sig det, så jeg håber, at det lever op til forventningerne.

poncho detail

Jeg har ikke noget mønster. Jeg slog op lidt på slump idet jeg skævede efter en anden opskrift, strikkede med 4 udtagninger på hver anden pind, indtil der var skuldre, derefter kun for og bag. Strikkede en vrangrille med mellemrum for at give det karakter og sluttede med ret-riller, til jeg syntes, det gav en pæn kant.

Forbrug: 319 gram håndspundet merino i sort og grå, selvmønstrende.

Jeg kunne måske finde på at spørge Bente Borgstrøm, Hillerød, som har spundet garnet, om at lave noget lignende til mig selv, for den er en drøm at have på! Bente har desværre ingen hjemmeside i øjeblikket, så jeg kan ikke henvise til hende, men man kan finde hende via Facebook.

Jeg tror, jeg skal gå en tur i eftermiddag for at aflevere den og tage billede med indhold!

2 tanker om "Så er det, man trækker vejret dybt…"

  1. åh, hvor ser den lækker ud! og da jeg jo godt kender Bentes garn kan jeg godt forestille mig lige hvor lækker den rent faktisk er.
    kh.fra Island
    Frida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *