Et godt tilbud..

..kan jeg ikke sige nej til!

HF kit Ludo

Og et originalt Hanne Falkenberg strikkekit til LUDO – en drengetrøje i shetlandsuld i skønne, friske farver str. 1 – 7 år  – tilsyneladende et kit, der ikke kan købes mere, men det gør det ikke ringere! Det var en rimelig pris – HH modeller er ellers meget dyre.

Så nu kan Victor få en meget flot sweater i farver, der lige er ham! Jeg er bare i tvivl, om jeg skal strikke den i str. 3 eller str. 5 år, garnet rækker op til str. 7 år, men han bliver først 2 år om en uge, så 3 år må være det rigtige.

Den har jeg altid gerne ville strikke, så det var heldigt, at jeg så tilbudet hos MissMary på Facebook – i forgårs aften, og så kom det allerede i dag!

9 tanker om "Et godt tilbud.."

  1. Den trøje er bare så flot. Jeg var også heldig at få et kit til en god pris, nemlig Trutti Frutti. Så jeg kender en lille pige som bliver glad for den.

    • Ja, her går det godt, Merete! For jeg har også lige formidlet salg af Tutti-frutti til en nybagt Farmor, der gerne vil strikke den, og heldigvis havde Dorthe et mere!
      Vi ka’ bare det der 🙂

    • Hej Dorthe, velkommen på bloggen! Det er jo fine priser, du har, og det er altid flotte modeller fra Hanne Falkenberg, så det var en god handel for mig, og for de andre.

  2. Jeg ville strikke den, så den passer nu + ca. 1 år. Hvis den er en succes, så supler med lidt mere garn og strik en til nr. større i et mere frit stribevalg (evt. som sweater). Glem alt om huen – medmindre forældrene specifikt ønsker den – da denne model ikke er “børnepraktisk”, da børn nu om dage ikke bør bruge halstørklæde pga. kvælningsfare og derfor har brug for en hue med krave og en sådan falder heller ikke så nemt af som en tophue. I øvrigt tak for din blog – din beskrivelse af dit liv i Grønland fangede mig ind – som jeg “meta-læser” fra sidelinjen, da jeg hverken er specielt interesseret i din familie, dit håndarbejdsside osv., men din usentimentale beskrivelse af stort og småt er et godt billede af, hvordan ældrehed kan være. Tak for at du giver indblik i dette. Godt nytår, jeg ser frem til flere indlæg fra dig.
    Mvh. Kristine

    • Velkommen på bloggen, Kristine! Og tak for dit indlæg. Jeg er netop begyndt at strikke sweateren i str 3 år = 2 år, som Victor fylder i næste uge + 1 år. Så det vil være OK. Og det er en god idé at supplere og så strikke den i str 5 år senere. OG undlade huen!
      Jeg er glad for, at du kan lide min blog og min måde at skrive på. Det kan godt være svært at sætte sig ind i, hvordan andre læser det, man skriver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *