Næste gang husker jeg foto..

..når vi går tur til stranden.

Vi havde sådan en dejlig tur til stranden ved Sanddal, som er nabo til Erritsø, så der er ikke så langt. Diki var fuldstændig overstadig af fryd og spænede frem og tilbage i sandet – og ud i vandet (kun til maven), det var bare så sjovt, så vi gik lidt ind mod byen i vandkanten og tilbage igen. Ja, det var i går, hvor solen skinnede nogle timer, og der var læ for blæsten nede ved vandet, det var rigtig dejligt.

I dag i regnvejret har jeg været ude at kigge på gulvtæpper! Fin service: Toft tilbød at komme herhjem med nogle stykker i næste uge, så jeg kan se, hvad der ser bedst ud i mine omgivelser, og hvor store de skal være.

3 tanker om "Næste gang husker jeg foto.."

  1. Hej hej! Jeg følger dig stadig, selv om jeg ikke kommer med bemærkninger hver dag/måned. Dejligt at du endelig er kommet på plads i dit dejlige nye hjem – det trak da vist tænder ud hva? Sjovt at du har set på tæpper, for jeg har da tænkt at der manglede tæpper i dit skønne nye hus. Måske du var bange for at snuble i dem? Nix- godt du kører fremad og godt du er kommet over de &@?/!?;:’, møgoperationer og at de er faldet godt ud. Det med tæpperne, ser du, Lise Nørgård har for mange år siden skrevet om at lave sit hjem så det er nemt og ubesværet at være i som gammel/ældre så man ikke kommer til skade. Altså skvatter i tæpper og den slags. Diki vil elske at ligge under sofabordet – altså hvis der er et “ordentlig” tæppe at ligge på. Eller i sofaen

    • Tæpperne kunne vente, til alt det andet var på plads, så kan man også bedre se, hvad det skal være. I det gamle hjem var der faste tæpper overalt, så det er nyanskaffelser – og jeg er forresten glad for trægulvene. Men der skal tæpper til at hygge og lune, og lidt for akustikkens skyld. Men ikke for mange, og ikke i “gang-linierne” – Lise Nørgaard, den kloge kone, har ret! Diki har flere kurve og bruger også sofaen, men vil sikkert også være glad for et tæppe under bordet! Jeg har ikke helt fundet ud af, hvad type tæpper, det skal være, så det er fint, at de vil komme med nogle forskellige.
      Desværre er jeg ikke helt færdige med de operationer. Den næste er i næste uge, og jeg er ikke glad! Hver gang er jeg nervøs!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *