Strik-In i Juelsminde

Sikke en hyggelig Strik-In i Juelsminde hos Marianne.

Vi var hele 18 strikkelystne kvinder i alle aldre, der strikkede hele dagen fra kl 9.30 til 15-16.00, efter hvad vi havde lyst til. Snakken gik og strikkepindene glødede, lige undtagen når vi skulle putte noget i skrutten – og dårligt var den sidste mundfuld af Marianne lækre mad sunket, før strikkepindene var i gang igen! Ikke alle kendte hinanden, men det gør jo ikke noget.

Desværre var jeg lidt handicappet af, at jeg har propper i ørerne, så det kneb for mig at deltage i snakken – jeg tror jeg bliver nødt at få en tid ved en ørelæge, det gør ondt og trykker! ØV!

Men det var en god dag alligevel!

strik in 1 strik in 2 strik in 3 strik in 4

5 tanker om "Strik-In i Juelsminde"

  1. Gå til din egen læge, måske er det bare en almindelig skylning der skal til. Jeg havde engang en vatkugle i øret i ca 3 mdr. Jeg kunne høre den, men mente det ikke kunne passe, men til sidst måtte jeg have vished og jo, der sad den så og hyggede sig – og samlede voks, ADR!

  2. Jeg er ikke i tvivl om, at det er voks, det har jeg haft flere gange, og jeg er før blevet skyllet hos egen læge – men det kan jeg simpelthen ikke klare mere! Jeg er tæt på at besvime af smerte (og jeg besvimer ellers aldrig) og svimmelhed, alt kører rundt, sikkert fordi jeg har hul i den ene trommehinde. De sidste gange, jeg har prøvet det, havde jeg Søren med for at holde og støtte mig – jeg tør ikke mere! Men en ørelæge har andre instrumenter, så det gøres smertefrit.

  3. Hej Hanne.
    Ja det er om at komme af sted, det er træls ikke at kunne følge med.
    Fin og hyggelig strikke café
    Kh fra Laila

  4. nöj det ser hyggeligt ud, og jeg kan se der er flere jeg kender. har selv været i Kbh i weekenden og mödt et par söde webstrikkere, dejligt.
    kh.fra Island
    Frida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *