Der var jeg heldig!

Jeg fik sørme en tid hos ørelægen kl 11.10 i dag – og nu er det overstået uden skylning af ørerne. Det var dejligt, det kunne blive allerede i dag.

Han bruger små instrumenter og en suger, så han fik voksen ud, men forklarede mig, at jeg har nogle “interessante” ører (!), der er svære at komme til, sikkert pga tidligere infektioner, og det passer godt nok, for jeg var “ørebarn” ligesom mine søstre (og mine børn arvede det – og nogle af børnebørnene), og så fik jeg for mange, mange år siden et hul i trommehinden i det ene øre. Det kunne han også se, og jeg må helst ikke bruge Audi-spray eller olie i det øre, som jeg ellers har gjort for at rense, men så hellere komme til jævnlige kontroller. Det har jeg jo ikke turde, fordi jeg bliver så dårlig af at blive skyllet. Der er også en infektion lige nu, nok fordi det voks har lukket af, og hvis det begynder at flyde, skal jeg komme igen.

Og så fik vi lige aftalt en tid til en høreprøve, det tror jeg er nødvendigt, jeg ved godt, at min hørelse ikke er god.

Når nu jeg var inde i byen – det er jeg ikke så tit – gik jeg lidt i gågaderne, og jeg shoppede også lidt: jeg købte en spændende strikkebog: “Mange masker” med opskrifter af flere forskellige strikkedesignere – der er noget for enhver, også noget, jeg kan bruge af mit garnlager til, så det er ikke dårligt!

3 tanker om "Der var jeg heldig!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *