Fan af Hanne Falkenberg

Jeg er absolut fan af strikkedesigner Hanne Falkenberg!

Jeg har strikket flere af hendes modeller, og de er aldrig kedelige, selv om det næsten altid er ene retstrikning! Der er så mange smarte måder og fine detaljer i hendes strikning. Og de er så gennemarbejdede, at det er en stor fornøjelse!

HF lido

Jeg købte kittet til LIDO for over 1 år siden, og jeg har glædet mig til at strikke den. Det er noget lækkert garn: bomuld og hør, tyndt, strikket på p 2½ ! Men det går som en leg og er svært at slippe!

Jeg er sikker på, at det bliver en dejlig, let trøje med kort ærme til forårs/sommerbrug. Og jeg har allerede planlagt én mere af samme slags, men i bomuld/uld, også i Hanne Falkenberg-garn, som jeg købte engang i en hel cone.

2 tanker om "Fan af Hanne Falkenberg"

  1. Jeg er også rigtig meget fan af Hanne Falkenberg. Så lige en udsendelse med hende på DK 4 den anden dag. Der har også været med Bente Geil fra Geilsk og også med Marianne Isager. Udsendelsen med Bente G bliver vist genudsendt i dag og mon ikke de andre 2 også bliver. Så hold øje, hvis det har din interesse. Udsendelserne er lavet i forbindelse med håndarbejdsmessen næste weekend. Dejlig farve du strikker i. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat.

    • De udsendelser er genudsendt mange gange, der har også været med Christel Seyfarth og Vivian Høxbro, og de tåler genudsendelse!
      Jeg glæder mig meget til Håndarbejdsmessen, vi er inviteret til at være med i Inspirationshjørnet med vores puttetæppemønster og nogle tæpper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *