Det kan en rigtig veninde bruges til!

Shop-amok! Det var det, jeg gik i går, godt hjulpet af min ældste veninde (venner i næsten 50 år).

Svigerdatteren havde været på indkøb i en af byens bedste butikker mht dametøj, som reklamerede med udsalg af “Gallakjoler til 500 kr!” Hun havde købt et meget yndigt sæt til datterens konfirmation og syntes, jeg skulle prøve, hvis jeg også skulle have nyt festtøj. Vi har flere store begivenheder i familien i de næste måneder.

Og veninden, som har været på besøg i nogle dage fra Sjælland, ville meget gerne med. Det er altså godt at have nogen med, når man køber tøj, hvilket jeg ikke gør ret tit.

Det var rigtige gallakjoler – meget flotte – der var tilbage til de 500 kr, og jeg ved ikke, hvad jeg skal bruge “et skrud” til.

Meeen, når vi nu var derinde, så kunne vi jo godt kigge på nyhederne, som der var masser af. For der er som sagt flere lejligheder til at få nyt pænt tøj i nærmeste fremtid. Og venter jeg til maj, er meget af det sikkert væk, eller er der ikke i min str.

Og så hjalp det også, at det var en rigtig god ekspeditrice + som sagt en god veninde, som ikke er bange for at sige sin ærlige mening.

Der blev godt nok slæbt meget tøj ind (og ud) efterhånden, men vi sporede os hurtigt ind på, hvad det skulle være, og det var ikke kjoler! Dem prøvede jeg også nogle af, men jeg havde det ikke godt i dem. Ikke, at jeg har noget imod kjoler, men de var alt for “smarte” med skød, drejede faconer, draperede overdele osv, de sad simpelthen ikke godt på mig.

Det første jeg fik på, var et par meget lækre, lette 7/8 lange sorte bukser, og dem fik jeg faktisk ikke af igen, før vi var færdige! Så det blev mange forskellige toppe i MEGET forskellige størrelse (utroligt – lige fra str. 38 – 44, selv om det er samme person!) og jakker, jeg koncentrerede mig om. Ekspeditricen var virkelig god, både til at se, når str. skulle være mindre, end hun troede i første omgang, og til at sige, hvad hun mente! Det er dejligt.

forårstøj

Så det blev et stort indkøb, der kan matches: 1 par bukser, 4 tunika’er og en lille kort jakke. (Og en stor bon!). Dejligt med noget, der kan matches på flere måder!

Forretningen Flair har en super service, der er også en rabatordning, så man “sparer op” til en flot rabat, + en speciel gave, når man køber så meget på én gang, som jeg gjorde i går! Lækkert!

Så nu er jeg ekviperet for sommeren – skal nok have et par bukser mere at skifte med, men jeg er rigtig glad.

Og så får jeg penge tilbage fra SKAT i dag, jeg syntes, det var en god måde at bruge nogle af dem på.

 

4 tanker om "Det kan en rigtig veninde bruges til!"

  1. Tak! Jeg er også meget glad for det. Ja, rødt og sort er yndlingsfarver, i øvrigt også pink. Tidligere brugte jeg altid blåt, men det har noget at gøre med min ændrede hårfarve!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *