Gevinster til Aulby og fine puttetæpper

Jeg har været i Bøgelund i dag med gevinster fra Projekt Puttetæpper til tombolaen på Quiltefestivalen. Vi i styregruppen har leveret i alt 16 gevinster som tak for, at vi må stille op og få en gratis stand på festivalen.

For mit eget vedkommende blev det til et par små kaffebrikker og denne lille elegante slipsetaske, syet af et slips med Tuborg-logo år 2000:

slipsetaske Tuborg 2 slipsetaske Tuborg

Og så var jeg på posthuset efter en pakke, som desværre forgæves var søgt afleveret her en dag, jeg ikke var hjemme. Desværre, fordi den var så stor og tung, at postekspedienten opgav at løfte den og skubbede den hen over gulvet, hvorefter jeg bar den ud til bilen (dumt!). Den vejede 15 kilo! Og det er så fint stof, pænt ordnet i klare plastposer, hvor man kan se, at det er store stykker flot stof, ikke stumper. Hold da op, hvor kan der blive mange skønne tæpper af det.

Det er godt, at vi snart skal have “Tæppetante-træf”, hvor vi deler ud af alt det dejlige stof, vi modtager!

Jeg har også haft besøg i dag af en tæppetante, der kom med 1 UFO og 5 meget flotte puttetæpper, som hun netop fortalte var syet delvis af stof, som hun havde haft med hjem fra tæppetante-træffet i 2013. Det er dejligt at se, når der kommer noget ud af det.

Og hendes tæpper er altid meget smukke, måske fordi hun også er kunstmaler.

Prøv at se Gerdas 5 tæpper – dem er jeg vild med:

1405 gerda svensson 1 stjerner og engle   Stjerner og engle – et skørt tæppe, kalder Gerda det – jeg synes, det er skønt! 1405 gerda svensson 4 fugle Smukke fugle – dem har Gerda syet før i en anden indramning – de er meget fine.

1405 gerda svensson 5 stjerner

Spændende stjerner, monteret med Fix & færdig teknikken, som Gerda også er glad for.

1405 gerda svensson 2 gæs

Søde møller og gæs..

1405 gerda svensson 2 gæs detail

..og se en skøn detalje: hjørnerne er broderier fra en gammel dug!

1405 gerda svensson 3 flying geese

Og endelig de flotteste Flying Geese, hvor der bl.a. er brugt Provence stoffer, som Gerda fik på Tæppetante-træffet og har hæget om!

En tanke om "Gevinster til Aulby og fine puttetæpper"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *