Rester

Jeg spiser rester fra frokosten med syveninderne i dag.

salat

Til den pariserbøf, jeg serverede, havde jeg lavet en salat – foruden det sædvanlige tilbehør af hakkede rødløg og rødbeder + revet peberrod.

Den salat var et eksperiment, lidt inspireret af flere salater, som jeg fik i lørdags til en middag.

Jeg havde i forvejen blancheret strimlet spidskål, små buketter af broccoli og slikærter – bare lige givet dem et opkog og derefter kølet hurtigt af under koldt vand, og dryppet af.

Lige før serveringen supplerede jeg med melon i små stykker og friske spinatblade, og det hele blev vendt med en marinade af appelsinsaft, olivenolie, salt, peber og ganske lidt hvidløgssalt. Det hele var forberedt, så det kunne blandes, når jeg kom hjem sammen med gæsterne.

Det smagte godt! Og der er heldigvis lidt tilovers, som er lige tilpas som aftensmad, når man har spist meget til frokost!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *