Er der forskel på torden?

Ja, det mener jeg, at der er. Den voldsomme torden, der rullede og rullede hen over hovedet på mig i nat, lød ikke som den, jeg har hørt i 34 år i Brædstrup, hvor det lød som om tordenvejret kastedes imellem bakkerne og kom tilbage.

I nat var det som om det blev ved at stå som en tønde med store sten, der rumlede på samme sted – det var godt nok voldsomt. Måske har det noget at gøre med, at vi ligger tæt på vandet. Jeg husker fra min barndoms somre ved Storebælt, at lynene altid stod ude over vandet. “Vandet trækker” sagde de voksne.

Nu er jeg heldigvis ikke spor bange i tordenvejr, og til min lettelse er Diki heller ikke påvirket af larmen eller lynene. Jeg er godt klar over, at det ville påvirke ham, hvis jeg var bange, men jeg bliver bare liggende, selv om jeg er vågen, og lytter til uvejret. Og det gør han så åbenbart også, uden at jeg kan registrere, om han er vågen. Han kommer ikke op til mig, og det ville han gøre, hvis han ikke havde det godt. (F.eks. de første nætter efter at han blev klippet! hvor jeg tror, han frøs)

hagl 2

Vi nåede heldigvis ud på morgenluftetur, før det tog fat igen – og så skal jeg ellers love for, at det stod ned i stænger! Og i starten var der store hagl i regnen – mine stakkels blomster! hagl

3 tanker om "Er der forskel på torden?"

  1. Ja, jeg skal love for du fik regn, kære Hanne, og nu er det på vej til mig, så jeg har sat mine altanblomster ned under bord og stole for at skåne, så kan jeg ikke gøre mere.
    Det er begyndt at rumle i det fjerne.
    (Og som en hilsen til min “knæ-ven” omkring operation, tillader jeg lige at sende hende en hilsen – jeg har jo ikke adresse på hende – (og vi tillod os jo lidt kommunikation her på din blog) – det er i dag 6 uger siden, alt gik fint, ingen smerter, gik uden stok hjemme på 3. dagen, min ryg fået det fantastisk, og jeg kan næsten ikke vente til august, hvor jeg vil have det andet lavet.)
    Håber dette var ok, Hanne.
    God week-end til dig og Diki og knus fra Diana

  2. God fornøjelse med regnvejret, Diana, det siges, at det ikke er så slemt mere, lad os håbe det.
    Selvfølgelig er det i orden, at du kommenterer og sender hilsner til andre her!

  3. ja det var noget af et vejr – formoder det også ramte dig 1.30 som det gjorde Børkop og Middelfart— utroligt det kunne være over så stort et område på samme tid og ja det var som om det omsluttede lige mit hus også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *