Svigersønnen har fødselsdag i dag, og han inviterede til aftensmad, som han selv tilberedte, fordi det meste af familien var til hundetræning! Men han er god til at lave mad og har også lært en af vore families yndlingsretter: appelsin-karbonader af hakket svinekød med revet appelsinskal og rosiner + appelsinsovs og ris. UHHM!
En tradition, der er deres, er at fødselaren får en flot buket, købt i Iris, der laver nogle ualmindeligt fine buketter!
Jeg skulle lige se min dattersøn i tredimensionel kopi! Lavet på DTU i København under et besøg der, som han fik i konfirmationsgave, incl. ophold hos familie i Hillerød. Det er jo fantastisk, at man kan lave sådan noget via en computer!
Yngstehunden BeBe har fået rottehaler for at kunne se noget, når hun er til Agility, som de lige havde været, det er hun godt tilfreds med.
Mormor er altid populær hos hundene i huset + Diki, for de ved godt, jeg har noget i lommerne – og så kan man sidde meget pænt!
Godnat og tak for i aften!
Tillykke med og til Thomas !
Hanne, jeg husker den ret fra vores barndom som “Sirikit’s yndlingsret”.
Sirikit = Thailands dronning, som jeg nu naesten er nabo til.
Hun og kongen var paa statsbesoeg en gang i tresserne, og hun blev meget populaer blandt danskerne, ligesom hun er blandt Thailaenderne.
Nej, det er 2 forskellige, højt elskede livretter, du forveksler, Gitte.
“Sirikits livret” består af svinemørbrad i skiver, carry, løg, tomater, abrikoser, champignons og ituskårne æbler + lidt vand, salt og peber, sammen med ris.
Mens “Appelsinkabonaderne” egentlig hed “Forloren Peking and” i den opskrift, vores mor havde klippet ud af et blad!
Jeg har lavet begge dele mange, mange gange, det er noget, de fleste kan lide.