Hvor meget persille sovs skal jeg lave til 35 mennesker? Det må jeg lige regne på.
Det er i aften, at vi får besøg af 28 skotske spejdere, der har fået lov at låne Fælleshuset her i Byhaven og sove her i nat.
Ældstesønnen laver mad til dem hjemme hos sig selv, hvor de skal have grill-stegt flæsk, nye kartofler og persillesovs, og sidstnævnte har jeg påtaget mig at lave. Spændende, om de kan lide det?
Bagefter skal vi se Fredericias gamle og nye rådhus, som sønnen har nøgler til. Og i morgen står svigersønnen for en guidet tur på Fredericia Vold, som han ved alt om – og som i øvrigt er rigtig flot lige nu.
Jeg glæder mig! Selv om jeg kun kender “den gamle leder” (og har kendt siden 1988), som er med som chauffør, og hans søn, som er den nuværende leder, så er der så mange dejlige minder forbundet med de skotter, at det er dejligt, de kommer her igen – i nye udgaver!
Uha , den er svær….men jeg har altid lært at der skal en deciliter sovs pr person….og mon der så ikke skal lidt ekstra til. Det kommer jo også an på om det er tyk eller tynd sovs. Håber i får en go aften.
Jeg er kommet frem til, at jeg laver sovs af 4½-5 liter mælk/grøntsalgsboullion. Det må række!