HANNE gav opskrift på en kærnemælks/kanel kage, som jeg lige skulle prøve. Den blev ikke, som jeg havde ventet, men den smager godt nok! Jeg havde forventet en blød og saftig bradepandekage, men den er har ikke hævet ret meget, og den er mere sprød end blød! Men sådan skal den måske være, eller har jeg lavet fejl?
Ja, jeg må nok også indrømme, at den ser en smule branket ud. Jeg har før smagt kanel-kage, og de plejer altså at være godt saftige og bløde at sætte tænderne i. Kan det tænkes at du har glemt hævemiddel, eller at det ikke dur mere?
Heidi, det er måske forklaringen, for det er længe siden, jeg har brugt natron, så posen er måske for GAMMEL! (det er jeg vist også!)
UPS…….
der skulle stå 7.5 dl og ikke 1.5 dl kærnemælk. UNDSKYLD HANNE……
Hilsen Hanne
Nå, så var det ikke min natron, der var for gammel! Det var den nu, og den er nu røget ud sammen med resten af kagen, der var meget bastant, da den ikke var lun mere! Og så fik jeg lige nogle andre for gamle krydderier smidt ud samtidig!