3 dage tager det, men resultatet er skønt!
- dag skærer jeg frugterne i stykker og hælder vand ved, dobbelt så meget som frugterne fylder. Skal stå til næste dag.
2. dag koger det hele i 10 minutter :
…og står igen til næste dag.
3. dag koger det først i 2 timer. Derefter tilsættes sukker = samme mængde, som frugten (mål el. vej) og koges, indtil det gelerer. Det tager lang tid! Og det svinder godt i mængden!
Her er resultatet – prøvesmagt til morgenmad – det er lige, som det skal være! Kraftig, letbitter og karamelliseret smag.
Opskriften findes HER
Jeg laver den en gang om året, din opskrift, familien elsker den. Kan ikke få noget bedre til en ostemad.
Er det en opskrift du vil dele, for det lyder spændende
Vh Judith
Jeg har lagt et link sidst i indlægget, der hvor der står HER
Hvis du klikker på det, kommer opskriften.
Tusind tak, den skal prøves.
Kh Judith