Patchwork i Haderslev

Jeg var inviteret til Haderslev for at fortælle om “et patchwork liv” i forbindelse med gruppens 25 års jubilæum – og for at give dem lidt mere, end jeg kunne byde på – og for ikke at køre alene – havde jeg inviteret Lis med!

Det blev en stor succes! Omkring 30 medlemmer mødtes i lokaler i “Bispen” til “pålægskage” – det har jeg aldrig hørt om før, men det er åbenbart almindeligt i Sønder Jylland, i forskellige udgaver, og vi var enige om, at denne var meget vellykket! En stor bund af lækkert friskbagt, hvidt brød, med forskelligt meget flot pyntet pålæg i striber, så man selv kan skære en firkant, som man ønsker sig. Dem var der 4 af! Så der var rigeligt til alle!

Lis og jeg stof for underholdningen – en stor stak patchwork, nyt og brugt, stort og småt, tæpper i forskellige størrelser, dækkeservietter, bordduge og løbere, en marokko pude, tasker mm.

Dertil fortælling om et langt patchworkliv og et kortere, samt forskellige ufærdige ting, hvor vi viste teknikker.

Der var stor interesse – og bagefter måtte de “se med fingrene” alt det, de havde lyst! Det havde de! Og mange spørgsmål.

Der var stor interesse for Lis’s ufærdige stjernetæppe, som hun selv har komponeret med maskinbroderede stjernenavne – det er også imponerende – det mangler “bare” at blive quiltet!

Vi fortalte også¨om Depotgården, vores aktivitetshus i Fredericia – det blev der også spurgt flittigt ind til – man kan vist godt sige, at de var misundelige!

Det var en rigtig god aften, og det viste sig, at det var en rigtig god idé, at vi var 2 til at fortælle og vise frem.

Vi fik også hver en dejlig gave!

Efter vores optræden var der “Show & Tell” af egne ting, der var blevet færdige siden sidste syaften – det er også en god idé!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *