85 år’s fødselsdag

Sikke en dejlig fødselsdag, jeg fik!

85 år – det er altså lidt skræmmende, ikke mindst, når jeg tænker på den nylige sygdom!

Men det blev sådan en dejlig dag med mine traditioner lige fra barndommen og med næsten hele min familie!

Traditionen, som er et must (!) er “Is-chokolade” om eftermiddagen = høje glas med cacaomælk + en klump vanille-is + flødeskum på toppen, drukket/spist med sugerør og lange teskeer, og så med et stykke kringle til.
Det fik vi herhjemme om eftermiddagen, hvor jeg havde inviteret nogle af “sypigerne” fra Depotgården + de af familien, der ikke var på arbejde. Det var heldigt, at skyerne drev over, så nogle kunne sidde ude på terrassen! Jeg fik også en stor overraskelse, da ældstesønnen havde en af mine gamle spejdere fra ’80-erne med – mega hyggeligt!

Om aftenen havde jeg inviteret hele familien til middag på “Kims Køkken” inde i Fredericia – Asiatisk mad efter de enkeltes valg forud, det var virkelig meget lækkert og hyggeligt.

Vi manglede kun én, som bor og arbejder i København og ikke havde ferie. Men alle 3 “børn” m/ægtefæller, børnebørn m/en kæreste samt min lillesøster og svoger – det var rigtig dejligt!

Jeg havde ikke en gave-ønskeseddel, så de havde været kreative, og hvad er bedre end overraskelser?
Så jeg fik både gavekort til garn, til brunch på Vivaldi, til praktisk arbejde herhjemme, lækkert bambus-sengetøj, en garn-skål (til at holde på garnnøgler), flotte blomsterbuketter og dejligt TØJ! Tænk nogen havde købt dejligt sommertøj til mig! Modigt! Men det passer!

Yngstesønnen m/familie boede her et par dage og tog på udflugt til Djurs Sommerland i går hele dagen og aftenen, der havde Victor og hans mor aldrig været. Nu er forældrene kørt hjem til Brøndby, og Victor har påbegyndt sin sommerferie hos Farmor, det er rigtig hyggeligt, ikke mindst fordi han nu er så stor og fornuftig, at han kan hjælpe til med alt muligt! Vi har det altid hyggeligt sammen.

2 tanker om "85 år’s fødselsdag"

  1. Endnu engang TILLYKKE! – det ser vel nok hyggeligt ud, fint som du blev fejret. Dejligt at se dig saa kvik og smilende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *