Vågekoner

Det har været en nogenlunde rolig aften og nat. Der kommer plejepersonale 2 gange om aftenen + 2 gange om natten til at sørge for, at Søren har det godt, ikke har ondt og ligger godt. De er meget søde allesammen!

Og datteren og jeg sidder med vores strikketøj og ser lidt TV, snakker meget, nusser om Søren, og skiftes til at sove.

Og Whisky opfører sig eksemplarisk, han bjæffer lige lidt, når der kommer nogen, men han har helt indstillet sig på, at der kommer og går mange mennesker, så selv når nattevagten låser sig selv ind, tager han pænt imod dem. Jeg havde tænkt på at sætte ham i pension, men det går fint på denne måde, og så kan vi komme ud og gå lidt også!

2 tanker om "Vågekoner"

  1. Hej Hanne
    Det er da godt at Søren har nogenlunde godt, trods alt. Jeg tænker meget på jer, dejligt at din datter har taget orlov, så du også kan komme lidt ud af huset, om ikke andet, så med Whisky.
    Mange knus fra mig til jer alle i denne svære tid.

  2. Hej Hanne
    Det er en hård tid for jer allesammen, men godt I kan være sammen om det og fint at din datter har taget orlov, så I også kan få snakket lidt sammen. Det giver endnu stærkere bånd mellem jer i familien, selvom jeg kan forstå at I har et stærkt sammenhold i forvejen. Jeg tænker på jer i denne tid – det er rigtig svært for jer allesammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *