Dagene går langsomt

Det er, som det skal være: dagene går stille og roligt, vi har god tid til at snakke, gøre praktiske ting – være der for hinanden. I dag er det en uge siden, at det lykkedes mig at få Søren hjem fra sygehuset – og hvor var det dejligt at se ham blive lagt i sengen, træt, men bevidst og tilfreds med at være hjemme.

Mortens aften har vi altid holdt i vores familie, sidste år, hvor Søren havde været syg i knap ½ år, inviterede han mig ud og spise Mortensand, det var nyt! I går stegte den i øjeblikket hjemmeværende søn og jeg en and i fællesskab og inviterede nabokonen, som selv har mistet sin mand for ikke længe siden, på en afslappet hyggeaften. Det var rigtig rart. Det er godt at have nogen at snakke med, som ved, hvordan man har det.

2 tanker om "Dagene går langsomt"

  1. Kære Hanne.
    I er vel nok gode til at få det bedste ud af situationen lige nu. Jeg beundrer dig. Jeg ved, at der kommer gode og dårlige dage, sådan må det være efter et langt ægteskab. Dejligt, du har så mange at tale med, og der er MANGE, der tænker på dig.
    Jeg vil følge jer i tankerne i morgen.
    Knus fra Kirsten.

  2. Kære Hanne. Jeg ved godt, man ikke kan ønske “god begravelse”, men jeg håber alligevel I får taget en fin afsked med Søren i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *