Jeg er træt

Jeg er træt og orker ingenting. Jeg læser aviser – det har jeg ikke gjort i en uge – jeg strikker lidt, drikker te, går tur med Whisky og “laver ingenting”.

Men jeg tror, det er OK! Jeg har igen i dag fået en yndig buket, en nabo har været lidt på besøg, og en god veninde har ringet, og så er dagen næsten gået!

Whisky har fået et kødben, det får han sjældent, for han tåler det ikke så godt, men hvis ikke nu, hvornår så?

4 tanker om "Jeg er træt"

  1. Kære Hanne
    Selvfølgelig er det OK “at lave ingenting” du har jo haft en lang periode hvor du har været “på” hele tiden.
    Jeg er sikker på at dit positive væsen, som jeg fornæmmer det her på din blog, nok skal hjælpe dig med at finde ind i en ny rytme i din nye situation, giv det bare den tid du har brug for. Godt du har din dejlige familie og hund at være noget for, og godt du har et godt netværk som er der for dig.
    Varme hilsner
    Sonja L

  2. ja, det ville jo næsten være underligt hvis ikke du var træt efter alt der har hændt. jeg tror netop det er det helt rigtige i situationen, at lave ingenting, du skal bare være og give begivenhederne og forandringerne tid til at synke ind. det tager naturligvis tid at du vænner dig til en helt ny tilværelse og du skal jo også have tid til at savne din mand og være lidt deprimeret indimellem. jeg tror på det er vigtigt at give alle de forskellige fölelser lov til at komme og gå, der er ingen forkert måde at reagere eller föle, vi er jo hver og én helt unikke.
    mine bedste önsker til dig
    Frida, Island

  3. Aj hvor er det dejligt med jeres søde kommentarer!
    Og nu ringede datteren lige, og vi fik endnu engang vendt nogle af de tanker, vi går med efter det, vi har været igennem – men vi fik da også lige snakket lidt strik! Hun fik både idéer og garn med hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *