Nu skal benene smækkes op!

Nu trænger jeg til at hvile benene! Det var en travl, men dejlig dag i går. Og i dag har vi også fået ordnet en hel masse i formiddags, inden jeg drog af til Løndal for at være “kustode”. De ville ikke med, “børnene”, i stedet satte sønnerne julebelysning op i haven og carporten, idet de kasserede mine gamle kæder, hvor alt for mange pærer ikke duede. Så da jeg kom hjem sidst på eftermiddagen, strålede lysene mig i møde, det var bare så flot!

Og inde havde svigerdøtrene pudset sølvtøj, støvsuget og ryddet så flot op, inden de drog hver til sit, så det var en fornøjelse at komme hjem til, hvor er det dejligt.

Men jeg havde frygtelig krampe i benene i nat af al den traven i går, så jeg må nok hellere få benene op og så ellers lave ingenting i aften foran TV ….nåh ja, “ingenting” betyder: strikke på min “Kalenderhalsduk” med det lækre moskusgarn – jeg er jo blevet lidt bagud!

2 tanker om "Nu skal benene smækkes op!"

  1. Ja, det kan du tro, Jonna, han er altid dødtræt, når børnebørnene har været her! Han sov i nat ved den modsatte side af dobbeltsengen, hvor Christina sov ved siden af mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *