Kalenderhalsduken – ren luksus

kalenderhalsduk påbegyndt

Hurtigt går det ikke, men ren luksus er det!

Kalenderhalsduken 2009 fra “Slöjd o Hantverk i Färila” skrider stille og roligt frem takket være Lottes (Webstrikker) diagrammer. Jeg er ikke “med” tidsmæssigt, kun ved dag 7, men det er OK, jeg skal nok nå det, jeg bestemmer jo selv, hvornår det skal være færdigt.

kalenderhalsduk påbegyndt detail

Jeg er ikke nogen erfaren lace-strikker, og jeg må indrømme, at der er nogle pinde, jeg har trevlet op flere gange! Ikke fordi der er fejl i mønsteret, men fordi jeg tæller forkert!

Det er helt afgjort nemmere for mig at strikke efter et diagram end efter tekst, så det skal nok gå. Og så er Lotte rigtig flink til at komme med små vejledninger, når der kan være fælder!

Garnet er en drøm at strikke i. Jeg strikker skiftesvis med de 2 nøgler, som er hvert sit parti. De er ikke helt ens i farve og tråd, det ene er mere blødt end det andet, men jeg regner med, at det udligner sig, når det bliver vasket. Jeg glæder mig!

3 tanker om "Kalenderhalsduken – ren luksus"

  1. Hej Hanne,
    det ser utrolig laekkert ud i det garn. Saelger Lotte sine diagrammer? Det er helt bestemt nemmere at strikke fra diagrammer.
    Ann

  2. Ann, du kan melde dig ind på http://www.webstrik.dk der ligger Lottes diagrammer tilgængelige dag for dag, og hun er rigtig god til det der!
    Der er mange andre gode opskrifter og meget andet på webstrik, så det kan jeg godt anbefale. Det en side for dansk/norsk/svenske strikkere, og vi er mange – meget hyggeligt!

  3. Wauv, hvor er det flot. man kan ligefrem se hvor lækkert det garn er 🙂
    Jeg er også i gang med kalenderhalsduken, men jeg sprang over dag 8, synes simpelthen ikke det mønster så pænt ud. I går fik jeg så heller ikke strikket på det, så jeg håber at nå dag 9 og 10 i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *