Garngrossist

Nej jeg er ikke blevet garngrossist, men Markno har sådan nogle gode tilbud på forskelligt sjovt garn til 10 kr, og da jeg startede med at købe nogle af de “fede” fleecegarner til tørklæder til gaveskuffen, så strikkecaféens medlemmer på Søndergården mine indkøb, og det har bare accellereret – når én havde købt en farve, der viste sig at være flot, skulle de andre have magen til osv, og efterhånden har vi også kunne se, hvordan det ser ud strikket, og det smitter endnu mere!

De andre er ikke så vant til internet-handel, så vi har slået ordrerne sammen, og så har jeg bestilt det hjem, idet jeg også har “nøglekundekonto” hos Marianne med de fordele, det indebærer.

Vi er løbet ind i, at noget er udsolgt, men Marianne har hjulpet os flere gange, så vi har fået det meste af det ønskede. Så der er travlhed med nogle hurtige julegaver flere steder!

Det var egentlig ikke café-dag i dag, idet det kun er hveranden tirsdag, vi mødes. Til at starte med for et par år siden var det kun 1 gang om måneden, men det er blevet sådan en succes, at vi har aftalt, det bliver hver tirsdag i 2010. Man kan jo bare komme eller lade være, hvis man skal noget andet, der er ingen forpligtigelser. Det er meget hyggeligt, og selv om vi alle er “seniorer”, er der stor forskel på alderen, det er rigtig godt!

I dag kunne vi også beundre Stellas færdige cardigan

stellas trøje

Den er blevet rigtig flot og lækker. Model DROPS  “Jakke med vide ærmer” i Eskimo. Opskrift her.

3 tanker om "Garngrossist"

  1. Hyggeligt at kigge på din blog, og se hvad du bedriver, jeg elsker strik, men mine håndled kan desværre ikke rigtig klare det, så må nøjes med at kigge!
    Jeg når ikke altid at sende kommentarer selv om jeg har lyst, men vil gerne lige fortælle at jeg har kigget meget på puttetæpper også, hvor der det dejligt at i har overskud til at lave dem, så også med da du var på visit hos tæppedamen, det var helt overvældende!
    Hav en rigtig dejlig jul sammen med din familie, vi ved jo at det ikke bliver let for jer i år, men håber at i alligevel får det bedste ud af det.
    Med varme og venlige hilsner
    Fru Larsen (som fortsat kigger med dagligt)

  2. Pingback: » Et sjal måske..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *