Familiehygge og en god spøg i sneen

Da vi hyggede os i går, havde jeg selvfølgelig strikketøjet fremme, og så ville kusine Maja så gerne lære at strikke, men hendes mor og mormor strikker ikke, og farmor kan til sin store sorg desværre ikke pga stærk ledegigt. Det ville jeg selvfølgelig gerne hjælpe med, og Maja var rigtig dygtig, hurtig og ikke mindst vedholdende!

strikkeundervisning

På et tidspunkt fangede svigersønnen “3 generationer”, med datteren, niecen og mormor i sofaen med hvert sit strikketøj – ren familiehygge!

generationsstrik

Datteren er altid god for en spøg, så da hun startede af sted på arbejde som lærer på en lille skole i morges, og hun ikke kunne cykle, som hun plejer, iførte hun sig godt med varm tøj og en blinkende blå alarm! Og så travede hun af sted! Gad vide, hvad hendes elever har sagt til den mundering! Fedt, tror jeg!

snealarm

4 tanker om "Familiehygge og en god spøg i sneen"

  1. dejligt foto af de strikkende damer! og super idé med den snealarm, jeg ærgrer mig hver morgen i mörket over alle dem der går omkring i mörkt overtöj med hovedet böjet frem så de ikke kan se noget som helst, og naturligvis ingen refleksmærker på sit töj, er nogle gange kommet ret tæt på at ramme én af dem.
    kh.fra Island
    Frida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *