Komplikationer – hovedet i blød

Altså det her vidunderlige snevejr, det giver komplikationer i forhold til julerejser! Man tør jo ikke rigtig stole på, at det bliver tøvejr / håbe på sneen bliver liggende – hvad det nu er, man helst vil!

Juleaftensplanerne var lige ved at gå i vasken, idet kusinerne slet ikke kunne overse rejseplanerne og ikke turde køre i bil med udsigt til sne/regn/slud eller hvad det nu blev. Toget har været alternativet, og det er også OK, men når de så kom hjem sent på juleaften, ville det måske blive umuligt at få en taxa det sidste stykke.

Så afbudet var besluttet! Ja, indtil jeg kom med på råd! For der måtte kunne findes en løsning – man er vel gammelt organisationsmenneske (læs:spejder)!

De 2 kusiner (Sørens) har i mange år holdt jul alene sammen, men vore børn har de seneste år på skift inviteret dem til at holde juleaften sammen med os. Således også i år. Og det var en begivenhed, Søren var meget glad for og glædede sig over – og til! Han nåede det ikke i år. Men vi ville nok have været endnu mere kede af det, hvis de ikke kunne være med netop i år!

Så hovedet i blød og forskellige muligheder endevendt! Og nu er det hele faldet på plads med juleaften hos den ene familie – overnatning hos den anden – afhentning er på plads – alternativet er toget, men uden hjemrejse juleaften – juledag og julefrokost hos den anden familie, hvor yngstesønnen og svigerdatteren kommer til. Der bliver trængsel i det lille hjem, luftmadrasser og gæsteseng må tages i brug, men hvor der er hjerterum…. og det er der!

Jeg er så glad for, at det lykkedes!

En tanke om "Komplikationer – hovedet i blød"

  1. Hej Hanne.

    Godt det er lykkedes med julen, sneen ser godt ud men det er besværligt at færdes i, og især når det er de offentlige transport midler der skal tages i brug. Håber i får en god jil i jeres familie.

    Kærlig hilsen fra Laila

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *