Rigtig glædelig jul fra Whisky og mig!

Jeg vil ønske jer allesammen en rigtig glædelig jul! Det er til stor glæde for mig med alle de kommentarer jeg får, og ikke mindst har det betydet meget for mig, at I har udtrykt jeres medleven og deltagelse i Sørens sygdom og min sorg! TAK!

Dette er mit julekort til jer fra Whisky og mig!

Med særlig kærlig hilsen til mine børnebørn – Whiskys bedste venner!

.. og fra mig !

14 tanker om "Rigtig glædelig jul fra Whisky og mig!"

  1. Rigtig glædelig jul til dig og dine kære – det er jo en svær tid du/I skal igennem – godt at du har dine børn og børnebørn omkring dig og ikke mindst Whisky, han er da en dejlig hund.
    Mange varme hilsner
    Jette

  2. Rigtig glædelig jul til Whisky, dig og din familie.
    Sikke fantastiske, smukke billeder. Du har “fanget” Whisky, så man kan føle hans legeglæde i sneen. Hvor er han dejlig.
    Janne

  3. Hej Hanne.

    Ja det er en skøn ven du har i Whisky, og sikke en dejlig plads han har at tumlé sig på.
    Jeg vil ønske dig en rigtig god jul til dig og din familie.

    Kærlig hilsen fra Laila

  4. Kære Hanne.

    Du og din familie ønskes også en glædelig jul. Hvor er det godt, du har Whisky, den ser ud til at være en rigtig god hund.

    Kærlig hilsen
    Bente Sejberg Christiansen

  5. Glædelig jul til dig og Whisky. Sjovt som store hunde bliver som små hvalpe når der kommer sne. Billedet af Whisky med sne på næsen er rigtig godt – nååe ja – det er de andre af ham da også. Det ser ud som om han er ved at fange en mus under sneen.

  6. Hvor er Whiskey en smuk hund. Han er sådan en, jeg altid har ønsket mig. Nu får jeg ingen, men jeg nyder, når jeg møder nogen, som ligner Whiskey og får lov at hilse på. Vi havde to forskellige shæfere i mit barndomshjem.

    Nogen dejlige Julehilsenfotos og Godt Nytår til dig.

  7. Deborah, du har helt ret, han er en smuk og også en dejlig hund! Min kærlighed til specielt schæferhunde stammer helt fra min barndom, hvor jeg som stor pige passede venners schæferhund i 3 uger, og den blev så knyttet til mig og min familie, at det varede længe, før den flyttede rigtigt hjem til sin egen familie igen.
    Vi havde en fantastisk dejlig schæferhund før Whisky, og da Baloo døde for 5½ år siden, kunne vi slet ikke undvære, selv om vi nok var for gamle til at begynde forfra med en 8 ugers hvalp!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *