Flot!

I januar fik jeg en flot top i grønne farver fra 2 patchworkere i Herning. Nu har Susse i Aalborg free-style-quiltet den på maskine med rosenbladsmønster, og den er bare blevet så flot.

Tænk at få sådan en gave for et barn, der trænger til lidt opmuntring!

Og nu kom Bente hjem fra Maldiverne (hun har badet i 30 graders varmt vand! – det gider vi ikke høre om!) til den barske virkelighed. Hun var jo stærkt savnet, for det er hende, der opbevarer den kæmpemæssige rulle med pladevat (der slet ikke er kæmpemæssig mere!), som vi klipper stykker af og sender med en stak blokke + bagsidestof til “monteringstanterne”. Jeg har haft mere travlt, end vi havde forudset, så jeg var løbet tør for vat!

Nu har hun klippet en ordentlig stak af til mig, så kan jeg sende pakker af sted i morgen!

5 tanker om "Flot!"

  1. Meget smukt tæppe man bliver så glad af diise farver i denne tid, hvor foråret godt snart må titte lidt frem.
    Hanne jeg har fuldt din blok med meget stor fornøjelse og medfølelse siden september 2009. Jeg er selvstændig bogholder og når jeg sætter mig foran min pc hver morgen , er du en af de første sider jeg kigger på , da jeg finder dem meget inspirerene. Jeg er selv begyndt på at sy patchwork i efteråret så det er stadig meget nyt og jeg har godt nok meget at lære, men det kommer nok.
    Kh Dorthe fra Møn

  2. Dorthe, som begynder og bosat på Møn, kunne det måske være en god idé at besøge Æblehaven i Faxe torsdag 18. februar, hvor HANNE’s patchworkbutik kommer sammen med mig. Jeg holder en lille workshop i en gammel syteknik, som alle kan være med på, hvis man kan lide at sy i hånden. Prøv at se her: http://hanneshjemmeside.dk/blog/?p=6453 .
    Der vil være både masser af stof til meget rimelige priser, masser af mønstre og vejledning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *