At designe sit tæppe

Det er sjovt og spændende at designe sit tæppe – også selv om man har syet blokkene efter et mønster. For man kan jo bytte rundt og bytte rundt, inden man bestemmer sig endeligt til, hvordan blokkene skal ligge i forhold til hinanden.

Ellen er ved at sy et sengetæppe efter mønsteret “Hannes nemme tæppe” fra HANNE’s patchworkbutik. Og da vi syede i går på Søndergården, ville hun gerne have os andre med til arrangere det, så det blev helt rigtigt!

For selv om mønsteret viser flere forslag, kan man jo godt have sine egne idéer, som f.eks. denne!

Men det endte vist nok med denne opsætning, så kommer der lidt bytteri af blokkene, så der ikke ligger nogle ens ved siden af hinanden osv.

Og efter sammensyningen kommer der kanter, som vi også diskuterede mulighederne af: farver, bredder osv. Det bliver spændende at se det endelige resultat!

5 tanker om "At designe sit tæppe"

  1. Hej
    Var inde og lede efter mønster på sjove sokker.Hoppede ind på din hjemmeside fordi der stod noget om sokker på rundpind? dem fandt jeg ikke men så de søde tæpper. Nu er jeg også en hønsestrikker,alle mine børnebørn har også fået deres eget tæppe.Lavet på rundpind og en hæklet kant om.

  2. birgit nine, prøv at se i marginen til højre her på siden, der er et link til “Strømper på rundpind – den magiske løkke”, klik på det, så får du en rigtig god vejledning. Det er “På Pinden”, der giver mange andre strikketips. Jeg er helt gået over til at strikke strømper på en 80 cm rundpind. Man skal lige vænne sig og finde sin rytme, men så er det også både nemmere og bedre for hænder og skuldre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *