Udflugt

Jeg har været på en dejlig udflugt i dag. Først et frokost besøg sammen med 2 dejlige damer, hvor vi viste hinandens håndarbejde frem – det er jo altid dejligt. Men vi havde også et andet, mere alvorligt ærinde, idet de 2 af os har gennemgået de samme traumer i forbindelse med vores respektive mænds kræftsygdom, pleje og død. Og det er god terapi at snakke sine erfaringer igennem, det må man gerne gøre igen og igen, man kommer et lille stykke hver gang, føler jeg.

Der var en anden i lignende situation, der ringede til mig fornylig, som sagde: hvor er det godt at snakke med én, der ved, hvordan man har det! Ja, det er det!

Det var en god eftermiddag. Derefter var de 2 af os på besøg hos Helene Juul i Hørning efter aftale. Helene vil nemlig gerne støtte Projekt Puttetæpper, så jeg kunne vælge ud mellem hendes udsalgsstoffer, og så klippede hun over 30 meter af til PP! En fantastisk gave! Tak!

I skal lige have en lille rundtur i Helenes spændende butik.

Vi var selvfølgelig også selv “på rov” og købte både mønstre, stof og tråd. Jeg trænger til nogle nye sofapudebetræk og havde i forvejen via Helenes hjemmeside udvalgt mig nogle af hendes modeller i stærke Kaffe Fassett farver.

Der er mange flotte modeller, og farverne lokker!

Helene havde været mystificeret over det store antal bestillinger, hun havde fået fra vidt forskellige steder i DK, på denne vinko, indtil hun fandt ud af, at det var her, den havde været vist. AK ja, det blogland! Vi får hurtigt de spændende idéer rundsendt.

Kirsten har planer om at sy dette utroligt flotte tæppe. Jeg synes, det er meget, meget sødt – men jeg erkender, at det er ikke mig, der syr den slags.

Hvorfor kan man ikke nå det hele?

En dejlig dag – og så var det godt at komme hjem til en dygtig hund, der tålmodigt havde passet godt på huset!

2 tanker om "Udflugt"

  1. Hej Hanne.

    Ja det må jeg sige at det ser spændende ud, med en dejlig stof butik,meget inspirenderende.
    Dejligt at du har nogen at vende de svære ting med, og du har ret i at det er en god terapi at få snakket tingene igennem med andre der har prøvet det samme.

    Kh fra Laila

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *